top of page
KOTO_Didactic_Materials_КОТО_ДИДАКТИЧНИ_МАТЕИРАЛИ.jpg
Нашата марка

Дидактик

Запазената марка на фирма „КОТО“ са играчки „Дидактик“ Те са създадени с помощта на педиатри, психолози и дизайнери. Играчките комбинират игра и учение в едно. Всички материали използвани в производството са изпитвани в лаборатория и са напълно безопасни за деца.

За Компанията

„КОТО“ е създадена през 1994 г. от инж. Ицко Йорданов, като малък семеен бизнес, специализиран в производството на дървени играчки и детски мебели. От тогава насам, производството и продуктите ни се подобряват непрестанно.
Ние сме много прецизни в избирането на материалите с които да работим и най важното за нас са качествените ни продукти. През годините сме се доказали като лоялен партньор в нашите бизнес отношения, осигурявайки най-високо качество отговаряйки на клиентските нужди.

Всичко За Нашите Продукти

Фирма "КОТО" е производител на дървени играчки и детски мебели с 25 годишен опит в бранша. Всичките ни Фирма "КОТО" е производител на дървени играчки и детски мебели с 25 годишен опит в бранша. Всичките ни продукти са създадени специалнопродукти са създадени специално

KOTO_Didactic_Materials_toys–КОТО–ДИДАКТИЧНИ–МАТЕИРАЛИ.jpg

Дидактик

Запазената марка на "КОТО"

Set.jpg

Детски Мебели

Най-Високо Качество

tree.jpg

Частни Поръчки

Специален Дизайн И Грижа

Връзка с нас

Адрес:

ул. Кестен 16
1280, Нови Искър
България

Е-мейл:

Телефон:

+359 888 306682

  • facebook
bottom of page